Höstresa till Mallorca

 • 13 november – 16 november 2019

 • Finca Cas Bernats, Sóller – Mallorca

 • 6600 kr per person (Del i dubbelrum)

Res bort från novembermörkret till ett ljusare Mallorca och vårt höstretreat på finca Cas Bernats. November på Mallorca erbjuder vanligtvis härliga soliga dagar i kombination med något kyligare nätter och friska morgnar. På detta retreat kombinerar vi vandring och olivskörd tillsammans med avslappning och gott skratt framför härliga solnedgångar över horisonten.

Dagarna kommer spenderas genom att vi går i olika vandringsleder och utför enklare yoga och avslappningsövningar. Om det blir ett bra olivår kommer ni även få på prova på att skörda gårdens egna olivträd och göra egen olivolja som ni sedan kommer få ta med er hem.

Alla måltider kommer att baseras på färska säsongsbetonade råvaror där mycket av det hämtas från Cas Bernats där vi kommer att bo.

I priset ingår:

 • Tre nätter på Cas Bernats (Del i dubbelrum), vissa rum har delad toalett
  Helpension
  Yogaklasser & Guidade vandringsturer
  Transfer från Cas Bernats till och från Sollér

 • Detta ingår inte
  Flyg t/r Palma (1000–3000 kr)
  Transfer mellan Palma flygplats och Sollér

Olivskörd på Mallorca

Maten som ger dig mer än bara energi

Maten under våra retreats lagas på plats av vår vän Louise från Grounded Living. Louise är en passionerad kock som levt i Spanien i nästan tjugo år. Hon är skolad inom raw food och vegansk matlagningskonst. Louise säger dock att det som inspirerar henne mest är det traditionella sättet att äta runt Medelhavet med mycket frukt och grönt i säsong, nötter, frön och baljväxter och ekologisk fisk. Vi är väldigt glada att samarbeta med Louise och erbjuda våra gäster hennes fantastiska mat tillagade av ekologiska råvaror från Cas Bernats och andra närodlade råvaror från gårdar i området. Under dessa dagar hoppas vi inspirera er genom maten, där hälsa, välmående och njutning står högst upp på listan!

Louise Grounded living

Vi bor på Cas Bernats

Cas Bernats är en 1600-tals gård som ligger på berget ovanför Port de Sóller. Det är en stressfri plats som möjliggör till lugn och ro. Här kan du hitta ditt eget gömda hörn för ett ögonblick av betraktelse och meditation eller för att bara njuta av en bra bok eller kanske en trevlig konversation.

Olivskörd

November är månaden då man skördar oliver på Mallorca. Finca Cas Bernats är en gammal olivgård från 1600-talet och på gården finns det olivträd som är nästan 1000 år gamla. Träden har aldrig utsätts för några besprutnings- eller bekämpningsmedel och oliverna skördas fortfarande med en traditionell kratta som man drar varsamt längs kvisten så att inte oliverna eller träden skadas.

Om oss

Känslan som infann sig den där dagen när jag lämnade ön första gången för snart 20 år sedan etsade sig fast, något som fick mig att återvända varje år och varje gång var det med en motvillig känsla i mitt bröst att lämna. Att följa sitt hjärta, vad mer är rätt att göra i livet. Varje morgon ser vi numera ljuset gå upp över de Mallorcinska bergen, även den mest mulna dag.
Nu bor och lever vi här! Vi visar er gärna mer av vårt Mallorca.

Mer om resan

Incheckningen sker från kl 13.00 på onsdagen den 13 november.
Utcheckningen är förlängd till klockan 17.00 på lördagen för den som vill, då vi har anpassat oss efter Norwegians avgång till Stockholm och Köpenhamn på lördagskvällen.

Våra kommande dagar tillsammans kommer att se ut ungefär såhär:

08.00 | Frukost
09.00 | Vandring
​13.00 | Lunch
​14.00 | Olivskörd
17.00 | Yoga / Egentid
19.00 | Middag
21.00 | Avslappning / Meditation

Alla aktiviteter är frivilliga och du bestämmer själv vilka och hur många du vill delta på.

Egentid

Mellan de olika aktiviteterna disponerar ni dagen som ni önskar. Vi kommer att erbjuda en guidad vandring för dom som vill följa med. Nedan ser du exempel på vad ni kan göra under er egna tid.

 • Promenader i bergen eller vid hamnen
 • Shopping i Sollér eller i Palma
 • Siesta vid poolen
 • Massage och ansiktsbehandlingar på plats. Se våra behandlingar här
Höstresa till Mallorca
Anmäl dig här

Vad tycker våra gäster

En personlig arrangör som jobbar stenhårt för gästernas bästa. Platsen? Magisk! Maten? Himmelsk! Vandringen? Omväxlande o oväntat dramatisk! Allt kryddat med behaglig och välgörande yoga.

Marie M

Allt var på toppen! Jag kan inte nog tacka för att ni ordnade det så bra för mig. 🙂

Elisabeth R
En helt fantastisk vitamininjektion, toppklass på arrangemang, mat och miljö!
Gäst hösten 2017
Fantastiskt mat, personligt och mycket trevligt! Jag som reste själv upplevde bemötandet mycket positivt och gården är helt fantastisk! Och Mallorca är så vackert!
Gäst våren 2018
Den bästa resa jag gjort, kommer gärna tillbaka.
Gäst våren 2018
Jag är super duper nöjd med min vistelse.
Gäst våren 2018
Mycket hjärta från arrangörerna!
Gäst sommaren 2018
Det var toppen!! Kommer gärna tillbaks 🙂
Gäst hösten 2018

Antalet platser kvar

Fullbokat

0