• Soller Mallorca

Möt våren på Mallorca – Vandra, yoga & laga mat!

 • 6 april – 12 april 2020

 • Finca Cas Bernats, Sóller – Mallorca

 • 9 900 kr per person (Del i dubbelrum)

Tillsammans med vår vän Louise på Grounded living bjuder vi in dig till vårt retreat för några dagars vila och återhämtning. På detta retreat kommer vi att koppla av från vardagslivet hemma för att tillsammans stärka oss i en underbar miljö på Mallorca

En av kvällarna kommer vi att laga mat tillsammans med vår kock Louise, där deltagarna kommer få lära sig förbereda olika rätter inom det ​växtbaserade köket. Vi kommer även erbjuda tillfällen att prova på Kreativt Måleri för den som önskar. Måleriet arrangeras av Louise mamma Teresa, som många av våra återvändande gäster känner igen sedan tidigare. Ni kan läsa mer om hennes måleri här.

Tillsammans skapar vi dagar att minnas.

I priset ingår:

 • Sex nätter på Cas Bernats (Del i dubbelrum), vissa rum har delad toalett
  Helpension
  12 Yogaklasser
  Guidade vandringsturer
  Workshop i matlagning med Louise
  Kreativt Måleri med Teresa (Akrylfärger och övrigt material ingår)
  Transfer från Cas Bernats till och från Sollér

 • Detta ingår inte
  Flyg t/r Palma (1000–3000 kr)
  Transfer mellan Palma flygplats och Sollér

Höstresa Mallorca

Maten som ger dig mer än bara energi

Maten under våra retreats lagas på plats av vår vän Louise från Grounded Living. Louise är en passionerad kock som levt i Spanien i över tjugo år. Hon är skolad inom raw food och vegansk matlagningskonst. Louise säger dock att det som inspirerar henne mest är det traditionella sättet att äta runt Medelhavet med mycket frukt och grönt i säsong, nötter, frön och baljväxter. Vi är väldigt glada att samarbeta med Louise och erbjuda våra gäster hennes fantastiska mat tillagade delvis av ekologiska råvaror från Cas Bernats och andra närodlade råvaror från gårdar på ön. Under dessa dagar hoppas vi inspirera er genom maten, där hälsa, välmående och njutning står högst upp på listan!

Louise Grounded living

Om oss

Tomas och Samir som driver More of Mallorca träffade Louise för ett par år sedan. De har blivit goda vänner och samarbetar och arrangerar idag olika event på ön. Louise driver företaget Grounded Living har bott i Spanien i mer än 20 år och sedan ​några år tillbaka bor hon i Palma.
Varma hälsningar
Tomas, Samir och Louise
Yogaresa Cas Bernats

Yoga med Charlotte

Charlotte är idag certifierad yogalärare och bor i Helsingborg.
Intresset för yoga började dock redan 2012 efter en resa till Filippinerna, en resa som berörde henne djupt. Sedan dess har hon utforskat och “yogat” sig genom en del av vår vackra värld. Hennes yoga certifikat gjorde hon i hennes andra hem, Costa Rica. För Charlotte är det ren magi att yoga i djungeln bland apor och sengånger med den finaste utsikten över det Karibiska havet. Det är upplevelsen och filosofin därifrån som Charlotte vill dela med sig.
Yoga Mallorca

Mer om resan

Incheckningen sker från kl 14.00 på måndagen den 6 april. Våra kommande dagar tillsammans kommer att se ut ungefär såhär:

08.00 | Yoga
10.00 | Brunch
10.00 | Vandring
​14.00 | Egentid
17.00 | Kurs
19.00 | Middag

Alla klasser och aktiviteter är frivilliga och du bestämmer själv vilka och hur många du vill delta på.

Egentid

Mellan de olika aktiviteterna disponerar ni dagen som ni önskar. Vi kommer att erbjuda två guidade vandringar för dom som vill följa med. Nedan ser du exempel på vad ni kan göra under er egna tid.

 • Promenader i bergen eller vid hamnen
 • Shopping i Sollér eller i Palma
 • Siesta vid poolen
Anmäl dig här

Antalet platser kvar

5

Vad tycker våra gäster

En personlig arrangör som jobbar stenhårt för gästernas bästa. Platsen? Magisk! Maten? Himmelsk! Vandringen? Omväxlande o oväntat dramatisk! Allt kryddat med behaglig och välgörande yoga.

Marie M

Allt var på toppen! Jag kan inte nog tacka för att ni ordnade det så bra för mig. 🙂

Elisabeth R
En helt fantastisk vitamininjektion, toppklass på arrangemang, mat och miljö!
Gäst hösten 2017
Fantastiskt mat, personligt och mycket trevligt! Jag som reste själv upplevde bemötandet mycket positivt och gården är helt fantastisk! Och Mallorca är så vackert!
Gäst våren 2018
Den bästa resa jag gjort, kommer gärna tillbaka.
Gäst våren 2018
Jag är super duper nöjd med min vistelse.
Gäst våren 2018
Mycket hjärta från arrangörerna!
Gäst sommaren 2018
Det var toppen!! Kommer gärna tillbaks 🙂
Gäst hösten 2018
Anmäl dig här