Tillsammans på Mallorca i bergen ovanför Port de Sollér

 • 21 oktober – 24 oktober 2018

 • Finca Cas Bernats, Sóller – Mallorca

 • 7000 kr per person (Del i dubbelrum)

Välkommen till vårt retreat för ett par dagars vila och återhämtning. Många av oss är idag upptagna med vardagen och hinner inte få en stund tillsammans med sin partner, familjemedlem eller vän. På detta retreat kommer vi att koppla bort från vardagslivet hemma för tillsammans stärka och förnya i en underbar miljö på Mallorca.

Vi kommer att vandra i bergen, yoga och äta supergod medelhavsmat. En kväll kommer vi arrangera en matlagningskurs tillsamans med vår kock Louise som vi kommer avnjuta med viner från gårdar på Mallorca.

Syftet med detta retreat är helt enkelt att komma bort från vardagssysslorna och få mer tid för varandra. Under dagarna på Cas Bernats kommer vi utöva yoga varje dag och ni kommer få hem några övningar för daglig avslappning och meditation.

Tillsammans skapar vi ett utrymme för dig att stärka, läka och närma.

Anmäl dig här

I priset ingår:

 • Tre nätter på Finca Cas Bernats (Del i dubbelrum), vissa rum har delad toalett
  Helpension
  Yogaklasser
  Guidade vandringsturer
  Workshop i matlagning
  Transfer från Cas Bernats till och från Sollér

 • Detta ingår inte
  Flyg t/r Palma (1000–3000 kr)
  Transfer mellan Palma flygplats och Sollér

Mer om resan

Incheckningen sker från kl 13.00 på söndagen den 21 oktober. Våra kommande dagar tillsammans kommer att se ut ungefär såhär:

08.00 | Yoga med Sandra
09.30 | Frukost
10.00 | Vandring
​13.00 | Lunch
​14.00 | Egentid
17.30 | Workshop
19.00 | Middag

Alla klasser och aktiviteter är frivilliga och du bestämmer själv vilka och hur många du vill delta på.

Egentid

Mellan de olika aktiviteterna disponerar ni dagen som ni önskar. Vi kommer att erbjuda en guidad vandring för dom som vill följa med. Nedan ser du exempel på vad ni kan göra under er egna tid.

 • Promenader i bergen eller vid hamnen
 • Shopping i Sollér eller i Palma
 • Siesta vid poolen
 • Massage och ansiktsbehandlingar på plats. Se våra behandlingar här

Vår yogalärare Sandra

Sandra började träna yoga 1999 när hon bodde i New York och hennes passion för yoga och dess filosofi har vuxit sedan dess. Sandra tog sin första lärarutbildning i New York på Integral Yoga och nyligen avslutat YogaWorks lärarutbildning. Hon lär mestadels Vinyasa Flow vilket är en dynamisk form av yoga som integrerar rörelse och andetag. Övningen skapar värme och självmedvetenhet i kroppen genom medvetet rörelse och är en blandning av Lyengar, Astanga och Pranyama.

Sandra är grundare och driver yogastudion Earth Yoga i Palma.

Mat som ger dig mer energi

Maten under våra retreats lagas på plats av vår vän Louise från Grounded Living. Louise är en passionerad kock som levt i Spanien i nästan tjugo år. Hon är skolad inom raw food och vegansk matlagningskonst. Louise säger dock att det som inspirerar henne mest är det traditionella sättet att äta runt Medelhavet med mycket frukt och grönt i säsong, nötter, frön och baljväxter och ekologisk fisk. Vi är väldigt glada att samarbeta med Louise och erbjuda våra gäster hennes fantastiska mat tillagade av ekologiska råvaror från Cas Bernats och andra närodlade råvaror från gårdar i området. Under dessa dagar hoppas vi inspirera er genom maten, där hälsa, välmående och njutning står högst upp på listan!

Cas Bernats - Fincan där vi bor på Mallorca

Cas Bernats och bergskedjan Serra de Tramuntana på Mallorca.
Cas Bernats är en 1300-tals finca (gård) som ligger på berget ovanför Port de Sóller. Det är en mycket speciell plats som är omgiven av olivlundar, citrusträd, mandelträd tillsammans med stora pinjeträd. På gården odlas ekologiska grönsaker, frukter och örter. På gården finns även får och hönor.

Läs mer om Cas Bernats
Anmäl dig här

Vad tycker våra gäster

En personlig arrangör som jobbar stenhårt för gästernas bästa. Platsen? Magisk! Maten? Himmelsk! Vandringen? Omväxlande o oväntat dramatisk! Allt kryddat med behaglig och välgörande yoga.

Marie M

Allt var på toppen! Jag kan inte nog tacka för att ni ordnade det så bra för mig. 🙂

Elisabeth R
En helt fantastisk vitamininjektion, toppklass på arrangemang, mat och miljö!
Gäst hösten 2017
Fantastiskt mat, personligt och mycket trevligt! Jag som reste själv upplevde bemötandet mycket positivt och gården är helt fantastisk! Och Mallorca är så vackert!
Gäst våren 2018
Den bästa resa jag gjort, kommer gärna tillbaka.
Gäst våren 2018
Jag är super duper nöjd med min vistelse.
Gäst våren 2018

Antal platser kvar

5
SE FLER TRÄNINGS- OCH HÄLSORESOR TILL MALLORCA